....

The Silence- Alexandra Burke

Torsdag

Sitter här och tänker tillbaka på tiden som jag bott här, 4 år nu i sommar.. 4 år!! Vad har jag åstadkommit under dom åren då?
Började tiden här med att träffa massa underbara vänner, vad hände sen? Bråk som förstörde vänskapen, saknar speciellt en person.. Vi hade jättekul tillsammans, saknar verkligen tiden tillsammans men vi kommer nog aldrig att bli vänner igen.. Jag vill ju, jag har skickat ett sms till henne för ett tag sen men utan resultat! Tyvärr, jag är så himla ledsen för allt, om hon bara visste.. <3

Saknar oxå killarna som jag umgicks med.. Men alla har vi gått skilda vägar.. Dom ses säkert ibland men inte jag och allt pga av att dom har flickvänner. Jag har inte fått träffat en ända, varför egentligen? Det är frågan.. Saknar festartiden iaf.. Hade så kul..

Saknar oxå min styvpappa Jocke.. Undrar hur han mår, ser han likadan ut?, tänker han på mig?.. Allt det där.. Har nog gått 5 år sen sist vi sågs.. Han har ju en #ny# familj nu.. Min pappa har jag knappt kontakt med, men det lilla jag vet så mår han iiiiiinte så bra ehe.. =/
Saknar att ha nån som jag kan ringa till.. En pappa!!               <3

Är så mkt som jag saknar här i livet.. Frågan kvarstår, -hur hade mitt liv sett ut om jag bodde kvar i Dalarna?

Söndag

Helgen har gått fort, som vanligt!!
Var ute med Maria igår, var ett tag sen vi var ute nu.. Var himla kul faktiskt, men fy vilka jobbigt killar det finns ute.. Ett nej är ett nej så försök likdom inte kladda.. Tur för mig att Mia var i närheten när den där äckliga killen tvingade sig på mig.. Blä!!

Nu så sitter jag och väntar på att Dennis ska komma, ska bli mysigt.. Var ett tag sen vi sågs nu!! Sist var för 2 veckor sen, då bjöd han ut mig på middag =) Me love grekisk mat..
Så vi får väl se vad denna kväll har att erbjuda.

Min kära lillasyster har fått en tarmsjukdom, nästan som min fast den är i större bredd i tarmen.. Stackars henne!! 
Älskar lilla josse <3
 

Tisdag

Idag så har det inte hänt mycket.. Jobbat som vanligt 0600-1500 är en vanlig arbetsdag för mig men idag så fick jag gå 1400 för att jag skulle till sjukhuset och ta min behadling.. Trodde att det var in sista men det var det inte. Har 2 kvar sen ska det vara klart.. Om jag inte blir sjuk igen.. Men idag så var den jobbig.. Började med illamående, sen yrsel och sist svettningar.. Om dom trodde att det berodde på sömnbrist. Nu är det iof bättre men fan vad jobbigt det var när det var som värst.
Nu är det gjort fram till den 3 Maj då jag ska dit igen!!
Hoppas det blir bättre då..


Ny kula!

Nu var det ett tag sen jag skrev.. Är inte alls nån bloggare men känner att jag behöver skriva av mig eftersom jag inte vill prata om det.
Så vad har hänt sen sist?
Jocke finns inte kvar i mitt liv längre, hans misstag kostade våran kontakt.. Men nu nästan ett år senare börjar jag fundera om vi kanske nån gång i framtiden kan försöka vara vänner iaf.. Jag har ju blivit jättebra vän med hans vän Maria.. Älskar henne supermkt och det vore ju kul om vi alla 3 kan träffas nån gång.. En tanke bara jag har.. Han är en av dom killkompisar som jag kännt att jag verkligen kan vara mig själv inför.. Men vi får väl se vad som händer där..

Som sagt jag och Maria eller Mia som hon kallas för vi har umgåts en hel del.. På nyårsafton 2011 är det exakt ett år sen som vi lärt känna varandra så nu är det lite över ett år och jag så tacksam för våran vänskap. Vi festar en hel det är så kul eftersom vi är så lika, samma musiksmak och allt hehe =) Me like.. Vi har börjat dansa nu oxå, reggaton heter det är en latinsk dans.. Jätteroligt =)
Älskar denna lilla sötsak hehe <3

Finns det mer då? Har ju hänt en massa saker sen sist jag bloggade men det gäller att komma ihåg oxå hehe.. Jag har ju fyllt 25 år nu och det firades stort.. Både här i Jönköping och hemma i Dalarna.. I Dalarna så firade jag och min älskade Holle våran 25 års fest tillsammans.. det var hur bra som helts, me like alot =D
Holle Älskar dig, saknar alla våra långa samtal som vi hade förut.. Du är mitt hjärta, utan dig så dör jag <3
Älskar dig HOLLE <3

Har slutat snusa, men ja hehe tar hjälp av en cigg då å då.. Men inget mer snus iaf.. Snusade i 6 år och nu har det gått en månad utan..

Min sjukdom.. Hmm vad finns det att säga där? Jag går på en behandling är allt jag kan säga.. En jobbig behandling =/ Men det hjälper ett tag iaf.. Har haft en del tankar kring sjukdomen.. Tänk om den aldrig blir "bra".. den kommer ju aldrig att försvinna men den går att leva med när den är bra.. Svårt att förklara men men.. Läkaren sa till mig och det glömmer inte jag " Ja ju längre tiden går destu större är risken att få canser, alltid bra att veta bla bla bla" Ja visst man kan få canser av allt nu för tiden men ändå.. Skit samma nu hoppas jag att behandlinge funkar för det är min sista liv lina liksom..

Sitter och håller tummarna för min älskade väm Maria S som håller på med körkortet.. Du kommer klara detta gumman min.. hihi <3

Saknar dig Nicole massa <3

Kärleken.. Ja inte vet jag, har ju träffat en kille men jag är så jävla osäker på vad han vill, jag vet vad jag vill.. Men vad vill han? Ju längre tiden går destu jobbigare blir det om det tar slut..

Shinedown - Call me


RSS 2.0