Bankomatkort!

Var ute och gick idag, efter promenaden så tog jag en repa förbi Willys för jag skulle köpa mjölk. Sen när jag kom hem så ser jag att mitt bankomatkort är spårlöst försvunnen, jag får panik och halvspringer tillbaka samma väg som jag tog hem från Willys.. Men utan resultat, jag springer hem och för över dom få pengar jag har kvar till mitt e- sparkonto. Sen så ringer jag och spärrar kortet så nu är ett nytt påväg hem till mig.. Måste bara säga att jag kan vara bra klantig ibland, jag fattar inte när vart och hur jag lyckades tappa det. Men borta är det iaf!
Men men, nu är det inte långt kvar till Fredag och då ska jag först åka till Örebro till min kära Holle. Jag ska stanna där heeeela helgen :)
Sen så på Söndag eftermiddag så åker jag vidare till Hedemora, hem till min kära mamma och lilla syster :) Jag ska vara där i en hel vecka och bara njuta..

Oj för ca en minut sen så ringer en trevlig man till mig och frågar om jag möjligen har tappat nått.. haha ja mitt bankomatkort om det är det du syftar på frågar jag.. Och det var det, men nu är det som sagt redan spärrat och kan ej användas.. Så han skulle så snällt klippa kortet åt mig :)
Åh att det finns så snälla människor ibland, det är inte ofta men glad blev jag iaf :)

Ska softa i soffan nu
Bye

Blandat

Torsdag
Idag efter jobbet så följde min söta lilla kokosnuffs mig hem efter att vi slutat. Och eftersom vi båda var super sugna på pannkaka så gick vi till Willys och köpte ingridienser till det. Väl hemma så lagade vi till pannkakor och mummsade glatt i oss dom (Martina var kocken) Det var hur gott som helst.
Efter det så dansade vi loss hemma hos mig i vardagsrummet, super skojj. Vi hade så skoj att jag inte såg när min kära katt smög sig ut på balkongen, och hoppade upp på fönsterbläcket. Det var Martina som såg honom stå där, men jag hann aldrig fånga honom innan han föll handlöst ner på marken. Ett fall på ca 4 meter, jag fick panik och sprang ut och letade reda på honom. Stackaren var hur rädd som helst och till en början verkade han må bra. Men framåt 21.30 tiden så märkte jag att han haltade (Martina hade åkt för å träffa en kill kompis och var ej kvar hos mig då) Han haltade så fruktansvärt mycket att det var bara till och sätta sig i bilen och åka mot djursjukhuset, men eftersom min katt inte är försäkrad så var det ingen idé att titta på honom unde kvälls tid tyckte vetrinären. Det skulle nämligen kosta mig multum, och det var ingen fara för lilla Molle om han fick vänta några timmar heller sa hon.

Fredag
Kl. 08.00. så ringde jag till djursjukhuset och fick en tid vid 14.30.
När vi väl var på djusjukhuset så fick dom lov att ge honom lugnande medel för att sen röntka honom, det tog ett bra tag på djursjukhuset men tack och lov så följde syrran med dit. Röntken visade att han hade fått en fraktur på vänster bakben.. Jag riktigt kände hur mina pengar bara flöt iväg, men eftersom ahn är min lilla ögonsten så gör jag vad som helst. Kostnaden blev 1.400 kr och då behövde dom bara ge honom bandage runt benet och smärtstillande. Jag fick ett recept på smärtstillande som han ska äta i 2 veckor.. Nu mår han alldelems utmärkt, tack och lov.

Lördag
Idag så ringde jag syrran och drog med henne till liljeholmen för och sola. Vi låg och glassade ett bra tag, sen efter det så gick vi promenade bort till Piren och tog oss en varsin kall öl :) Hur gott som helst.
Sen så åkte vi hem till syrran och grillade lax och revbenspjäll mummsigt. Vi satt och spelade sänka sjepp haha rätt roligt, sen så drack vi lite öl till maten. Efter det så blev det film tajmning TheEye heter den. Rätt bra film.
Så nu sitter jag hemma hos mig och försöker blogga lite hehe..
Kolla gärna in min bilddagbok oxå  sparisgirl.bilddagboken.se

God Natt

Onsdag!

Idag så var jag med Martina efter jobbet, lite spontant sådär :P
Vi kom på att vi skulle kolla ut en ny outfit till sommaren, Martina hittade en röd snygg kläning :) Sj så hittade jag inget som passade.. Hmm!!
Sen så gick vi till chicken mama (Hur det nu stavas?) och köpte oss en varsin kyckling baugett för att sen åka till liljeholmen och äta samt passa på att sola medans vi mummsade i oss den super goda baugetten :D
Vi hade riktigt mysigt där i solen!
Får vi göra om

Puss!!

Söndag!

Igår (Söndag) så var jag ute och busade på stan med Martina och Frida :)
Vi gick först och tog en fika på klaras, det var hur mysigt som helst. Vi satt och pratade och skrattade mesta tiden. Sen så gick vi vidare ut till piren och busade :)
Vi tog en massa mysiga och sexiga bilder haha..
Tack tjejer för en underbar Söndag eftermiddag!
Måste vi göra om

Over and Out

Första gången!

Nu är det första gången som jag har en egen blogg. Jag brukar inte vara så himla bra på att skriva, men ska göra ett försök :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0