Jobb!!

Under dom senaste veckorna så har det inte hänt så mkt mer än att jag jobbar å umgås med Jocke.. Nu har jag bara 2 veckor kvar på jobbet sen blir jag arbetslös IGEN =/ Jag håller på att kollar runt för fullt efter mer jobb.. Men jag hittar inget!!

Och min bil är helt fuckt up.. Den vill inte funka än.. jockes kompis håller på å kollar på den, men han kanske inte heller hittar felet.. Vill verkligen ha kvar bilden, men om den inte funka så måste jag sälja den.. Hmm surt!! Jag som har planer på att resa uppåt i landet efter sommarjobbet är slut.. Men icke!!

Charlotte gumman, fan vad glad jag är att din syster ringde polisen.. Vad hade hänt annars?? *Krama om* Finns för dig gumman <3

Har jag sagt att min syster är tillbaka i Jönköping igen?? =) Även om vi inte träffas så ofta så är det roligt iaf.. Vi var ut i Lördags, himla trevligt!!

Men men ha det...

Fest m.m.

I Fredags så kom min kära syster ner :) Blev en lite översakning då jag inte var helt säker på om hon skulle komma.. Så nu kanske hon har kommit för att stanna.. Skojj!!

I Lördags var jag med Jocke å hans polare å festade på Öxnehaga.. Det var hima skojj, jag fick träffa hans kompisar!! Var meningen att jag skulle åka ner på stan sen å träffan Anna å Nina men det blidde inte så.. Tapppade suget efter en stund, men men så är det!! Trevlig kväll var det!

Over and Out

2009-07-04

23.58

Att en så liten sak, kan såra så mkt =/

(Ledsen)

RSS 2.0