Min första kärlek

Oj det var länge sen! Hehe..
Min första kärlek heter Björn och kommer från Hedemora precis som jag!! Vi var tillsammans 2 ggr med ca 4 månaders mellanrum..
Första gången vi var tillsammans var det ganska knökigt, mkt lögner (från min sida).. Jag visste varken ut eller in då, var ju en lögnare på den tiden.. Tills min bästa vän omvände mig!
Jag kommer inte ihåg så mkt från den första perioden vi var tillsammans, bara det att han dumpade mig!! Hjärtekrossad var ordet då!.. 4 månader gick utan att vi pratade med varandra, sen tog någon av oss kontakt med den andre.. Minns dock inte vem!!
Men den här tiden var den bästa, då var jag som en nyare, bättre människa!! Vi förlovade oss, men jag tror vi gick för fort fram där.. Fick panik, det var ju bara för bra tyckte jag.. Så jag gjorde slut.. Då var vi tillsammans i ca 1,5 år..
Det är nått jag ångrar, än idag faktiskt!!
För jag vet, hade vi varit tillsammans än så hade jag haft allt det där som jag saknar idag.. =/
Men men, det var då..

Om mig!

Ja, nu ska jag försöka beta av listan som jag snodde för ett tag sen hehe!

Anna-Karin heter jag, 25 år.. Är född i Falun. Mamma och min pappa flyttade isär när jag var ca 3 månader gammal, mamma hittade snabbt en ny som kom att bli min styvpappa. Jocke!
Vi bodde ca 2-3 år i Garpenberg men sen flyttade vi till hus i Olshyttan, en liten by mellan Garpenberg och Hedemora. Trivdes ganska bra där som liten men när man kom in i tonåren var det jobbigt. Började festa väldigt tidigt. Var 14 år första gången jag började dricka.
Från att jag var liten till att jag blev 14 år så hade jag knappt någon kontakt med min pappa men eftersom festerna höll till i Hedemora så tog jag kontakt med honom oftare för att ha någonstanns att sova. Han bor du där i stan vilket var perfekt tyckte jag. och jag fick alltid komma. Hade inga problem att gå ut och festa för att sen komma hem seeeent på nätterna.. Drog ALLTID nån lögn.. Fy vilken dålig människa jag har varit.. Så många lögner, skämms nästan men som sagt jag umgicks väl inte med dom bästa heller!!
Hade "lite" problem hemma ochså som gjorde att jag sökte mig åt fel håll. Inget jag vill skriva om här men det gör så ont när jag tänker på vad en människa kan göra mot en annan som jag har råkat ut för =( Kommer aldrig glömma, även om min familj har glömt. Vi pratar ALDRIG om det...
Hade ingen bra skolgång heller, var mobbad från fritis stadiet upp till årskusr 6. Rektorn såg då när jag gick i 6:an att inget stod rätt till, hon pratade med både mig (sa dock ingenting, bara stirrade in i väggen) sen pratade hon med mamma och Jocke om att jag var mobbad så vi bytte skola, fick då gå om 6:an och hamnade i Annaskolan, var iof bättre.. Fick vänner men undervisningen var nått helt annat. Kan inte minnas att jag har lärt mig nått men jag klarade skolan med bra "betyg" och fina vänner.
Efter 9:an så började jag i gymnasiet. Den bästa tiden under hela fucking skolgången.. Fick min bästa vän där Johanna Holback. Hon räddade mig ur den skit som jag hade hemma, även om det var en jävligt jobbig period. Trodde aldrig att det skulle bli bra, men det blev det.. Tog lite tid bara!!
Fick även fler fina vänner, bodde ihop med 2 änglar Nicole och Maria =)
Saknar gymnasietiden.. Johanna som även kallas Holle av mig hjälpte mig att bli en bättre människa.. Idag finns inga lögner som det fanns då.. Skulle aldrig göra så dumma saker som jag gjorde då nu. Tack vare henne och såklart tack vare Nicole och Maria m.fl.
Efter gymnasiet så flyttade jag upp till Mora till min pojkvän som jag blev tillsammans med under tilden jag gick i gymnasiet. Han jobbade och bodde i Mora.. Träffade honom via min älskade Holle.. Vi var ihop ca 1.5 år.. Bodde ihop i nästan ett år. Sen dumpade han mig, krossade mitt hjärta!
Jag hade då 2 val, antingen flytta hem till mamma som nu bor själv (mamma och Jocke gjorde slut när jag var 17 år, det är en annan histora =/ ) eller att jag ska flytta till min syster som bor i Jönköping.. Jag valde Jönköping! Och här är jag.. Fptt fler nya fina vänner, haft lite ströjobb, ägt massa olika bilar.. Nu har jag ett jobb som jag antagligen blir fast inom och har en kanonbra bil, bor i samma lägenhet som alltid med mina 2 katter Molle och Elmo.
Finns massa massa mer att skriva om men lite kort bara..
Jocke min styvpappa har jag ingen kontakt med då han träffade en ny och det funkade inte =/
Min riktiga pappa har jag knappt kontakt med idag
Mamma har en ny sen ca 3-4 års sen. dom bor tsm i Borlänge med min lillasyster.

Det var nog det stora hela om mig å mitt liv..

Jag är en krossad själ..

RSS 2.0