Blandat

Nu var det ett tag sen jag bloggade.
Kan börja med att säga att jag haft en veckas semester, jag bilade upp mot Örebro/Dalarna under den veckan. Först så stannade jag i Örebro över helgen och träffade min underbara Holle. Vi hade hur mysigt och roligt som helst, hon masserade mig gjorde inpackningar och skrubb. Jag kände mig jätte ren och fräch för utekvällen som vi skulla ha på Lördagen :)
Jag fick träffa hennes klass kompis Siomon som jag oxå hånglade upp haha.. Det var lite roligt :P
Helgen gick jättefort hos henne, sen var det bara att fortsätta min resa upp mot Dalarna för att träffa mamma, lilla syster Josse, Roger samt alla mina vänner. Hade en jättetrevlig semseter.

Efter en veckas ledighet var det åter till jobbet ige, jobbigt när inte min kokosnuff var på jobbet men gick ganska bra ändå. Jag kom bra överens med en tjej som heter Nina. Hon och jag bestämde oss för att festa tillsammans vilket vi gjorde förra Fredagen :) Det var super roligt föutom att jag blev dårlig mot natten och blev tvungen att åka hem tidigare.
Och Tommy, den killen som jag har flirtat med ett tag är bara blotta minnet nu. Han ville inget med det vi hade så nu är det slut! Sårad som vanligt så försöker jag se frammåt men ser inget ljus. Jag har alltid otur med killar.

Nu i helgen så var det födelsedags fest för Martina hemma hos henne i Vaggeryd. Det var hur kul som helst. Det var jag, Martina, Frida sen några tjejer som jag aldrig träffat tidigare. Dom heter Petra som är Martinas granne, sen var det Emeli och Ida. Jättetrevliga tjejer :)
Efter förfesten så åkte vi in till stan, vi bestämde oss för att gå ut på Harrys vilket skulle visa sig vara ganska svårt å komma in. Så vi provade O´Learys men där kom inte alla in för alla var inte 21 år.. Vi gick och kollade på Centrum men där ville vi inte gå in eftersom alla var så små där. 18 års gräns liksom.. Så vi gick tillbaka till Harrys och lyckades komma in. Det var inte så roligt där för det var inte så många folk ute.. Men vi var kvar nästan hela kvällen, ända tills jag började må dåligt och ville åka hem. När jag hämtat jackan och tjejerna väntat på mig så gick vi ut och tog lite luft och där hittade vi en kille som hette Dick. Han verkade jättertevlig och allt, han och jag började prata och vi fick jättebra kontakt.. Han följde med mig hem, allt var jättebra och allt. Ända till idag för ca 3 timmar sen, då han skickade ett sms om att han redan har flickvän bla bla bla.. Förlåt bla bla.. Jävla skitsnack!!
Killar är svin så är det bara.. Folk förstår visst inte att dom sårar, jag är sårad och ensam.....

RSS 2.0