Tisdag!

Jag försöker ta tag i mig själv nu, försöker tex. att våga dejta killar från nätet.. Meen jag vet inte vad det är för fel på mig, är jag så jävla ful. Visst jag är inte vacker men jag kan väl åtminstånde få gå på en dejt.. Killen som heter Jonas har sagt hela tiden att han är sjuk, han har inte tid m.m. jag börgar bli trött på dom orden.. Dom känns rätt tomma!
Det kan ju finnas en möjlighet att han redan har sett hur jag ser ur efterom vi gymar på samma gym.. Och det gör så ont i mig om han inte vill träffa mig eftersom jag gillar det jag sett och hört då vi pratat i telefonen..
Så nu känns det som jag håller på att halka ner till ruta ett igen! Dvs botten!
Nu sitter jag här hemma och dricker vin och tycker allmänt synd om mig själv.. När fan ska jag må bra? vara lycklig? Jag kommer knappt ihåg hur det känns att vara lycklig.. Nu känner jag bara avensjuka på mina vämner, vilket jag inte vill.. Jag vill vara glad för deras skulle.. Men jag kan inte, inte helt och fullt ut!!
Jag är bara så trött, trött på allt.. Jag saknar kärleken mest!! Skulle göra vad som helst för att få bli kär..
Nä nu ska jag dricka klart sen däcka..

Over and out

Allt och inget!!

Hmm vart ska man börja?
Det finns inget mer Jocke å A-K längre.. Inte ens som vänner och det gör mig så otroligt ledsen!!
Han är den enda killen på länge som behandlat mig bra, jag gillade att umgås med honom.. Och speciellt nu när jag lärt känna hans tjejkompis Maria.. Skulle vara hur kul som helst om vi 3 kunde umgås, men så lär det aldrig bli nu =(
Jag känner att det finns inte mkt mer som håller mig kvar här.. Några vänner och jobb!! jag vill hitta kärleken oxå, men den verkar inte finnas här om den ens finns för mig?..
Visst jag vet att jag är oattraktiv å så, men jag blir så avensjuk på ALLA mina vänner.. Dom hittar alltid nån, vissa flyttar ihop andra skaffar barn o.s.v. Jag står bara här å trampar.. Inombords så skriker jag, jag håller på att kvävas för det händer inget nytt i mitt liv.. Jag jobbar, tränar å festar.. Men inte fan har det hänt nått annat nytt för min del!!
Jag blir så trött bara!!

Annat som har hänt, bilen är borta och jag jobbar på det ställe som jag sommarjobbade i sommras.. På Österängenskolan!! Nära å bra.. Stackars Eva som jag då jobbade med har gått bort så jag jobbar för henne nu.. R.I.P Eva Berglund!
Finns säkert en hel del som hänt men jag har för mkt annat i huvudet.. Vad vill jag med mitt liv? Ska jag stanna k var här??

Over and out
                                              

RSS 2.0