Födelsedagsfirande

I helgen så har jag myst hemma hos Jocke samt firat Charlottes födelsedag..
Haft himla trevligt, men det var meningen att jag skulle följa med syrran till stallet för att kolla på hennes nyköpta häst. Men min sjukdom stoppar mig, nu är den värre.. Inatt har jag haft det jobbigt som fan! Börjar undra om jag ska ringa läkaren nu snart eller om jag ska låta det gå en stund till? Läkarna gör ju liksom inget åt detta därför tvekar jag..

Ovver and out

?????

Såhär dåligt har jag nog aldrig mått, vilket skapar problem på jobbet oxå. Nu har dom sagt åt mig att inte fuska, jag gjorde ju det omedvetdet. Jag är så trött i kropp å själ känner jag. Helt matt!
Vill må bra, jag orkar inte mer..

För första gången i mitt liv så har jag fått en stalkers.. Peter heter han, vad jag vet iaf! Han messade mig av misstag, messet var menat till en annan "Anna". Men vi fortsatte att prata tills det kom fram att han redan hade sambo. Jag bad honom dra nån stanns för våra mess är inte okej när man är i ett förhållande.. En vecka har gått nu sen jag skrev till honom sist. Men han fortsätter messa mig, ett mess varje dag! ORKA!!

Over and out

Tankar!

Det är Lördag kväll och här sitter man ensam hemma.. Planerna gick inte riktigt som dom skulle idag! Visst jag träffade Anna men jag skulle även träffa en annan men det blev inställt..
Så nu poppar tanke efter tanke upp..
Fan alltså, jag tycker att jag är så sorlig och patetisk.. Mår illa när jag ser mig själv! Hur länge ska jag må såhär? Börjar bli sjukt jobbigt känner jag.. Att man aldrig kan få vara lycklig.
Tänker tillbaka på hur jag hade det som liten, det jag råkade ut för. Jobbig tanke! Sen så saknar jag alla som jag tappat kontakten med under åren som gått.. Saknar även dom som gått bort!
Saknar kärleken, undrar hur det hade varit om jag inte gjort dom val jag gjort.. Hur hade min tid sett ut idag då? Hade jag mått bättre, varit gladare?
Fan vad trött jag är på mina val, jag gör alltid bort mig!!
Känner mig så sjukt ensam..
Jag undrar oxå vilka som verkligen är mina vänner, känner mig blåst av en del under åren oxå!

Hur så helst så känner jag mig jättekonstig, det kliar å svider innombords, vill bara stänga in mig i lägenheten å bara vara.. Ensam i min värld, bara gråta! Tårarna tar liksom aldrig slut..
Sen så är jag sjuk igen, är inne på min 5: de gång på snart 1 år. Jag har aldrig haft såhär svårt med  min sjukdom, men den här gången så får det helt enkelt bära eller brista. Jag tänker inte kontakta min läkare, dom gör ändå inget mer än å ge mig dom där äckliga fucking kortisontabletterna som jag bara vill spy på. Fan vad dom har gjort att jag ökat i vikt. Så därmed låter jag bli att ringa! Jag är sjuk, det gör ont och ja jag blöder men så är det.. Inget att göra åt!!

Over and out

Påskhelgen

Oj oj vilken helg =)
Torsdagen så umgicks jag med Lotten, vi var på A6 å shoppade lite, käkade sen bestämde vi för å dra hem till henne men innan det så hyrde vi 3 filmer, köpte lite godis å sen pyste vi hem till henne.. =) Var jättetrevligt, det blev att jag sov över.. Sen på Fredagen så begav jag mig hem för å göra mig party, jag skulle ut med Mia.. Utekvällen var sådär, roligt sällskap men tråkigt folk ute.. Var knappt nå på Gamla huset.. Så vi drog vidare till Centrum där det var mer drag.. Skoj hade vi där iaf!
Lördagen var det dags för min efterlängtade dejt hihi.. Inte Jonas, han träffade jag men han var inget för mig.. Men denna dejt med Micke var helt underbart, vi ska ses nästa vecka igen hihi..
Söndagen drog jag hem till Jocke vilket var helt underbart.. Jag insåg inte hur mkt jag saknat honom! Vi myste, badade, käkade pizza å myste med varisn öl framför en film. The box, inte als bra!! Sen runt halv 11 på kvällen så drog jag hem till mias ex Marcus för mia var där.. Jag skulle få skjuss hem, men ja vi åkte hem ganska sent hehe.. Jag har köpt en baslåda oxå för billig penning :P Ska bara införskaffa mig en bil så är det klart..
Jag har upptäckt att jag haft inbrott i källaren oxå, fy fan säger jag bara!! Sluta ta saker för helvete.. Ni tog det som betydde mest för mig, därför trodde jag att jag bevarade dom tryggt.. 10 porslinsdockor å min service som jag fått av pappa när jag var liten =(
Men nu är det polisanmält iaf så får vi se vart det slutar!!
Och min Måndag tog jag det bara lugnt efter helgens bravader..

Over and out

RSS 2.0